:: PRIVATLIVSPOLITIK
 

QBE Insurance vil respektere din ret til fortrolighed. Vi har forståelse for, at du skal have rimelig kontrol over de personoplysninger, som du videregiver til QBE Insurance og virksomhedens samarbejdspartnere.

 

Vi registrerer ikke personoplysninger, når du besøger denne hjemmeside. Men hvis du vælger at give os personoplysninger i forbindelse med en anmodning om yderligere oplysninger eller kontakt, opbevarer vi disse oplysninger og bruger dem med henblik på at besvare din forespørgsel.

 

QBE Insurance videregiver ikke dine personoplysninger til tredjemand, medmindre det er nødvendigt for at kunne give dig de oplysninger, du ønsker. QBE Insurance bestræber sig på at sikre, at alle oplysninger, der registreres om dig, er korrekte. Hvor korrekte de registrerede oplysninger er, afhænger i høj grad af, hvor korrekte de oplysninger er, som du giver QBE Insurance.

 

Hvis du har kommentarer til eller spørgsmål om reglerne for vor behandling af personoplysninger, eller hvis du ønsker at få adgang til eller ændre oplysninger, som du har givet os, er du velkommen til at kontakte os.
 
 

 
 


 
 


 
 


 

QBE Insurance (Europe) Limited, England, Danish branch  |  Vester Farimagsgade 7  |  DK-1606 Copenhagen V